Partituren : 58 liedjes, 100 akkoorden en 1001 noten. - Kapitein Winokio, ....- (Antwerpen : Uitgeverij Kapitein Winokio, 2020)
Speel jij gitaar, piano, blokfluit, ukelele of een ander instrument? En wil je de zotte en swingende liedjes van Kapitein Winokio zelf leren spelen? Dan heeft de Kapitein dit partiturenboek voor jou gemaakt. Speciaal voor alle musicerende Kampioenen, mama's, papa's en leerkrachten, schreef Kapitein Winokio de noten en akkoorden van zijn favoriete eigen gecomponeerde liedjes neer in overzichtelijke partituren. Met de melodie op de notenbalk en de akkoorden erboven. De gevisualiseerde vingerzettingen voor gitaar en ukelele zorgen ervoor dat je de muziek nog makkelijker in de vingers krijgt. De liedjes zijn ingedeeld in drie moeilijkheidsgraden (makkelijk-beetje oefenen-moeilijker) zodat elke Kampioen stapsgewijs kan leren op zijn niveau. De speelse en kleurrijke foto's bij de liedjes geven zin om er meteen in te vliegen! Dit partiturenboek is handig, leerrijk en superleuk voor iedere Kampioen, juf, muzikant en muziekmatroos-virtuoos in wording!
Keywords: Liedjes