De 101werkvormen Formule : methode voor trainers en leerkrachten, voor het creëren van meer impact en leerresultaat - Bakker, Hugo, ....-; Bakker, Anneloes, ....- (Experthoek, 2024)
De 101werkvormen Formule - Methode voor het creëren van meer impact en leerresultaat – vol met energizers, kennismakers, teambuilders, afronders en andere werkvormen Ben jij als trainer, coach, leerkracht of procesbegeleider wel eens gefrustreerd omdat de leerlingen of de deelnemers niet de resultaten behalen die jij voor ogen hebt? Zou jij meer ENERGIE en meer IMPACT willen hebben waardoor de LEERRESULTATEN omhoog gaan? Of ben je op zoek naar nieuwe energizers, kennismakers, teambuilders, afronders en andere werkvormen? Dit boek beschrijft de M.E.R.C.I. methode. Dit is een eenvoudig ontwerp dat je kunt toepassen in elke training of les. M.E.R.C.I. staat voor Motiveren, Ervaren, Reflecteren, Committeren en Implementeren. Elke stap wordt uitgebreid toegelicht en verrijkt met passende werkvormen die je direct kunt toepassen. Dit boek zal, als je de methode toepast, de manier waarop training of les gegeven wordt voor altijd veranderen. Leerlingen of deelnemers zullen veel meer plezier en energie ervaren. In de praktijk krijgt het commitment (het besluit hoe je de lesstof toe gaat passen) en de implementatie veel te weinig aandacht. Door structuur aan te brengen in het leergedrag zullen de leerresultaten exponentieel toenemen.
Keywords: M.E.R.C.I.-methode.; Werkvormen