New Strike 1.1 : 1 lesuur per week - leerwerkboek - Bogaert, Griet, ....-; De Rycke, Carlo, ....-; Gevaert, Leentje, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2024)
New Ace en New Strike: één concept, twee profielen. Beide boeken bieden dezelfde inhoud, maar hebben een duidelijk eigen profiel. New Strike is er zowel voor leerlingen in de A-stroom als de B-stroom, Doorstroomfinaliteit, Domeingebonden en Dubbele finaliteit. De lesmethode neemt kleine stappen en biedt meer ondersteuning. Beide boeken zijn aangepast aan de nieuwe minimumdoelen en leerplannen en bevatten heel wat tools om te differentiëren, zowel in het boek als online. Nieuw: deze lesmethodes bevatten ook een taalportfolio waarmee leerlingen zelfgestuurd kunnen leren.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs