Kunst : een geïllustreerde tijdlijn : van grotschildering tot graffiti - Bowden, Alice, ....-; Chrisp, Peter, ....-; Devine, Kate, ....-; Dickenson, Edward, ....-; Durie, Bethan, ....-; Fischer, Cynthia, ....-; Willis, Justine, ....- (Tielt : Lannoo, 2023)
Leer over kunst door de eeuwen heen, van de eerste grotschilderingen tot hedendaagse graffiti.
Keywords: Kunstgeschiedenis; Kunst; Lager onderwijs