Le Petit Prince : avec des aquarelles de l'auteur - de Saint-Exupéry, Antoine, 1900-1944 (Paris : Gallimard Jeunesse, 2021)
Sprookje waarin een jonge prins een vliegenier vertelt van het leven leven op andere planeten.
9-11 jaar
Keywords: Frans leesboek