Strike 1 : leerwerkboek - Bogaert, Griet, ....-; Jans, Lysbeth, ....-; Peeters, Marleen, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2019)
Engels is alom aanwezig in het leven van onze jongeren. Ook in het hoger onderwijs en op de werkvloer speelt Engels een steeds grotere rol. De taal goed beheersen is dan ook essentieel. Strike richt zich op leerlingen van het tso en kso en sluit naadloos aan op Ace 1, het handboek voor de eerste graad A-stroom.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs