Ace 1 : leerwerkboek. - De Rycke, Carlo, ....-; Gevaert, Leentje, ....-; Morseau, Jessica, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
De moderne kijk op vreemdetalendidactiek is niet meer te vergelijken met de aanpak van vroeger en dit geldt zeker ook voor het vak Engels. Kennis is niet langer een doel op zich maar een middel om het communicatieve doel te bereiken. Deze visie vraagt aangepaste leermiddelen en werkvormen. Ace biedt hierop een antwoord.
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs