En ze leefden nog altijd - Baeten, Elisabeth Lucie, ....-; Deman, Flore, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2024)
Wist je dat Assepoester veel meer is dan enkel lief en fijn? En dat Aladdin bang is om volledig zichzelf te zijn? Pinokkio is anders dan zijn vrienden, van top tot teen. En Sneeuwwitje heeft duizenden fans, maar voelt zich toch alleen. In dit boek zijn de verhalen wonderlijk en echt. Nooit wordt er ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ gezegd. Prinsen en prinsessen zijn hier gewone mensen die stuk voor stuk iets heel belangrijks wensen: mogen zeggen wat ze denken, eerlijk zijn en vrij. En jij mag erbij zijn, vanaf de eerste rij.
Van 7-9
Keywords: Prentenboek; Sprookjes