Handboek personenbelasting 2024-2025 - Van De Woesteyne, Inge, 1968- (Antwerpen : Intersentia, 2024)
Dit handboek benadert gestructureerd en op een originele manier de materie van de personenbelasting. Er wordt zowel aandacht besteed aan het standpunt van de fiscale administratie als aan de interpretatie die men terugvindt in de fiscale rechtspraak. Het handboek kan op verschillende niveaus worden gelezen naargelang de behoeften van de lezer. Naast een overzichtelijke omschrijving van de basisregels en basisstructuur wordt zo veel mogelijk ook meer gedetailleerde informatie gegeven. Deze unieke benadering maakt het handboek interessant als studieboek voor het hoger onderwijs en als referentiewerk voor praktijkmensen die regelmatig in aanraking komen met de dagelijkse toepassing van de personenbelasting.
Volledig geactualiseerd tot 5 augustus 2024 (geïndexeerde bedragen aanslagjaren 2024 en 2025 zie p. 905 e.v.)
Keywords: Inkomstenbelastingen; Personenbelastingen