De trainer maakt het verschil : ontwikkel jouw visie op leiderschap, talent, motivatie en selectie - Van de Looij, Mauro, ....- ([Utrecht] : BigBusinessPublishers, 2024)
Als trainer kun je het verschil maken. Je wilt dat je spelers plezier hebben en hun talenten volop ontwikkelen. Of je nu beroepstrainer bent of een ouder die onverwacht langs de lijn staat, je doet het veel beter als je weet wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt aanpakken. Mauro van de Looij, ervaren jeugdtrainer bij eredivisieclubs, geeft je in dit boek praktijkervaringen en wetenschappelijke inzichten over motivatie, selectie, trainen en coachen. Hij neemt je mee langs vragen als: Hoe belangrijk is winnen eigenlijk? Wat is jouw invloed op de motivatie van je spelers? Hoe herken je talent? En wat zeg je in de rust?
Keywords: Training