Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! : the 7 Habits of Highly Effective Teens - Covey, Sean, ....- (Amsterdam : Business Contact, 2024)
Vind jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je denkt vast dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen. Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig zijn, maar hoe doe je dat nou 't best? Dit boek is voor jou geschreven. Het behandelt heel veel vragen of problemen waar jij mee zit en vertelt je hoe je daarmee kunt omgaan. Bijvoorbeeld hoe je vriendschappen opbouwt en onderhoudt, of hoe je groepsdruk kunt weerstaan. Hoe je voornemens ook kunt uitvoeren en volhouden, en hoe je je beter kunt gaan voelen over wie en wat je bent. Het boek vertelt je hoe je kunt omgaan met je ouders en familie en nog veel meer.
The 7 habits of highly effective teens: the ultimate teenage success guide
Keywords: Adolescentie