Muzische inspiratiegids : poppenspel & figurentheater - Crul, Koen, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
In deze gids vind je tal van uitgewerkte drama-activiteiten en lesideeën voor de drie leeftijdscategorieën: small (leeftijd van 4 tot 6 jaar), medium (leeftijd van 7 tot 9 jaar) en large (leeftijd van 10 tot 12 jaar). Bij elke leeftijdsgroep vertrekt er steeds één les vanuit de leefwereld, één vanuit diverse leercontexten en één vanuit de kunsten. Op die manier krijg je een brede waaier aan procesgerichte kunstzinnige activiteiten. Bij dit boekje vind je online gratis ondersteunend lesmateriaal.
Keywords: Dramatische expressie; Poppenspel