Ik help... de Sint - Boets, Jonas, 1981-; Vandenbosch, Annelies, ....- (Antwerpen : Oogappel, 2020)
Sinterklaas wordt een dagje ouder en kan wel wat hulp gebruiken. Veeg wat roet op je snoet en klim mee op de daken. Schud met het boek boven je hoofd om de zak met brieven leeg te maken. O nee, een van de Pieten laat de pakjes vallen. Houd je handen onder het boek om ze op te vangen. Als beloning krijg je een echt Pietendiploma!
3-5
Keywords: Kartonboek; Sinterklaas