Anna's grote sintboek - Amant, Kathleen, ....- (Hasselt : Clavis, 2023)
Wat spannend, binnenkort komt Sinterklaas! Anna kan bijna niet meer wachten, maar ze moet nog eventjes geduld hebben. Eerst is er nog van alles te doen: Anna maakt een brief voor de Sint met haar verlanglijstje, ze zet haar schoentje klaar en maakt een mooie tekening. En ondertussen zingt Anna leuke sinterklaasliedjes. Zo duurt het wachten op de Sint niet zo lang...
3-5
Keywords: Sinterklaas