Klaasje Sinterklaasje en de pakjesboot - Amant, Kathleen, ....- (Hasselt : Clavis, 2024)
Klaasje houdt veel van Sinterklaas. Later, als hij groot is, wil hij zelf Sint worden. Vanavond is het pakjesavond. Klaasje blaast zijn rubberbootje op en vaart naar de pakjesboot om Sinterklaas te helpen.
3-5
Keywords: Sinterklaas