Wanneer komt de Sint? - Foccroulle, Luc, ....-; Masson, Annick, ....- (Hasselt : Clavis, 2018)
Patrick en zijn grote broer Michel zijn heel braaf geweest. Tenminste, dat hopen ze. Gespannen wachten ze op de mooiste dag van het jaar. Duurt het nog lang voor de Sint komt?
3-5
Keywords: Sinterklaas