Klaasje Sinterklaasje & De kleine helper van de Kerstman - Amant, Kathleen, ....- (Hasselt : Clavis, 2024)
Kleine Klaas houdt zielsveel van Sinterklaas. Later, als hij groot is, wil hij zelf ook graag Sint worden. Mama heeft voor Klaasje een echte mijter gemaakt en die draagt hij altijd en overal, zelfs in bad en op de wc. Maar Sint worden is niet makkelijk. ; Abel is een klein jongetje met een grootse droom. Hij wil graag Kerstman worden. Helemaal alleen gaat hij op zoek naar de echte Kerstman. En die is wat blij dat er eindelijk iemand komt helpen om de cadeautjes in te pakken …
3-5
Verzamelbundel - keerdruk
Keywords: Kerstmis; Sinterklaas