Heksenfee - Minne, Brigitte, ....-; Cneut, Carll, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2021)
Feeën moesten altijd lief zijn. En netjes. Ze aten taart zonder te kruimelen. Ze dronken thee zonder te morsen en op hun jurk zat nooit een vlekje of een spatje. Met hun honingstemmen vertelden ze alleen maar zoete verhalen. En af en toe zwaaiden ze met hun toverstafje. Rozemarijn vond feeën ontzettend saai. En het ergste was dat ze er zelf één was.
3-5
Keywords: Fantasiefiguren