Nieuw ondernemerschap : versnel jouw succes als ondernemer - Destoop, Valentijn, ....- (Leuven : Acco, 2024)
Wil je je voorbereiden op een succesvolle carrière als ondernemer of die carrière een boost geven? In Nieuw Ondernemerschap krijg je een 360°-kijk op ondernemerschap. Je leert kansen te zien in een snel veranderende wereld en krijgt de tools om die kansen maximaal te grijpen. Nieuw Ondernemerschap is geen gewoon zakelijk handboek, maar een essentiële gids voor het moderne ondernemerslandschap. Van het vormen van een visie tot het overwinnen van groeidrempels en het maximaliseren van waarde, Valentijn deelt niet alleen de theorie maar ook praktische tools die elke ondernemer moet bezitten. Of je nu wilt starten met ondernemen, actief bent in een startup of als intrapreneur binnen een groot bedrijf, dit boek biedt waardevolle inzichten om jouw ondernemende ambities te realiseren.
Keywords: Ondernemen