Piet is moe - Minne, Brigitte, ....-; Thijs, Sanne, 1989- (Wielsbeke : De Eenhoorn., 2020)
piet is moe van al het werk. en riet is boos op hem! het is te veel voor piet. hij pakt zijn tas en gaat op reis. ik doe het zelf wel, denkt de sint. maar hij bakt er niets van...
Lezertjes 6-8 jaar - AVI M3
Keywords: Burn-out; Sinterklaas