Sint redt een kind - Baele, Walter, ....-; Bosschaert, Greet, 1954- (Eke : De Eenhoorn., 2023)
Tijdens een storm vissen Sint en zijn pieten een jongetje op uit zee. Zo lang zijn ouders zoek zijn, besluit Sint voor hem te zorgen — maar zo'n kind vraagt wel verrassend veel zorg en energie van de oude Sint. Prentenboek met expressieve kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Reddingen; Sinterklaas