Sinterklaas zoekboek - Amant, Kathleen, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2023)
Sinterklaas en zijn Pieten hebben het druk. Ze moeten het paard verzorgen, de brieven lezen, cadeautjes klaar maken, op klimles gaan, mandarijnen plukken en nog zoveel meer... Af en toe raken ze wat kwijt. Help jij hen deze spullen te zoeken en te tellen? Stap mee in de wonderlijke wereld van Sint en Piet en droom weg bij deze vrolijke zoekplaten. Misschien wil jij later zelf wel Sinterklaas worden?
Keywords: Prentenboek; Sinterklaas