Ravi en de rode panda - D'hont, Isabelle, ....-; Shenbagam Radhakrishnan, Santhya, ....- (Hasselt : Clavis, 2024)
Ravi weet precies wat hij wil: een rode panda. Die zien er zo lief uit, vindt hij. Maar een rode panda is geen huisdier volgens tante Dina. Toch gaat Ravi op zoek. Wanneer Ravi aan de rand van het woud een gewonde rode panda vindt, besluit hij voor zijn nieuwe vriend te zorgen en hem in huis te houden. Maar wil het dier dat wel? Een avontuurlijk en verrassend verhaal over wensen van kinderen en dromen van dieren. Voor dappere dierenvrienden vanaf 4 jaar.
Keywords: Huisdieren; Prentenboek