Data vertellen verhalen : Meer User Experience bij data visualisatie - Manhaeve, Rik, ....- (Pumbo, 2024)
Data is het nieuwe goud, eigenlijk delfstof.Data heb je, nu nog inzicht, overzicht, goede beslissingen.Dashboards ontwerpen is simpel, goede dashboards een ander verhaal…Goede User Experience zet delfstof om in goudstaven.Een greep uit de inhoud (volledig in kleur):Meer dan 250 richtlijnen, meer dan 40 soorten grafieken, meer dan 350 voorbeelden, checklists, mobiele Business Intelligence, basisconcepten…Een bron van informatie om je data via informatie tot waarde om te zetten...
Keywords: User experience