Spijker je spelling bij - De Smet, Danielle, ....-; De Vuyst, Liesbet, ....- (Gent : Academia Press, 2024)
Een correct gespelde tekst maakt een goede indruk op je lezers en is een must in een professionele context. Maar hoe vervoeg je al die werkwoorden ontleend aan het Engels? Welke woorden schrijf je aan elkaar en welke niet? En is het nu koninginnehapje of koninginnenhapje? De auteurs zetten de regels en uitzonderingen op een rijtje en maken zo komaf met al je twijfels. Na elk onderdeel kun je je kennis testen met de vele oefeningen. Spijker je spelling bij is deel van een reeks die je helpt je kennis van het Nederlands te verbeteren. Bij deze volledig herziene editie hoort nu ook een digitale component met extra oefeningen.
Keywords: Spelling