Lang zullen we leven : wat werkt om langer energiek en gezond te zijn - Bingé, Servaas, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
We worden steeds ouder – de levensverwachting is de afgelopen decennia gestegen – en daarom is het belangrijker dan ooit om te leren hoe je fysiek en mentaal in topvorm blijft. Daarom schreef ik dit boek: een anti-aging plan dat écht werkt. In dit unieke boek deel ik de nieuwste medische inzichten en combineer ik ze met een onderbouwd actieplan voor vitaal ouder worden. Het is het eerste werk waarin je een helder en praktisch stappenplan krijgt aangereikt om je lichaam en geest duurzaam te onderhouden. Het 100-dagenplan op het einde van het boek, helpt je stap voor stap naar een gezonder leven. Het is een concreet gezondheidsprogramma dat je zal helpen om te bouwen aan gezonde gewoontes, je energie te herwinnen en je vitaliteit te behouden, ongeacht je leeftijd. Met een zelftest waarmee je je biologische leeftijd kunt schatten krijg je meteen ook inzicht in je persoonlijke aandachtspunten, zodat je gericht aan de slag kunt gaan
Keywords: Gezondheid en voeding