Lean expert in zorg en welzijn : oefenboek - Crampe, Hans, ....- (Brussel : Uitgeverij Politeia, 2024)
Voor je ligt een oefenboek Lean. Maar niet zomaar een oefenboek. Het is een beknopte en bruikbare leidraad boordevol praktijkvoorbeelden, praktische tools en richtlijnen. De inhoud van het boek is wetenschappelijk onderbouwd, maar je krijgt ook de kans om de kennis in te oefenen.
Keywords: Kwaliteitszorg in de gezondheidszorg