Boussole 2e degré, Audace! D&A-finaliteit - Debacker, Jolien, 1993-; Ghyselen, Trui, ....- (Brugge : Die Keure., 2024)
Dit vademecum, de Boussole, hoort bij de tweede graad van de doorstroomfinaliteit. Vanaf het schooljaar 2023-2024 wordt het meegeleverd met de set modules van het derde jaar, maar is ook apart verkrijgbaar indien nodig. De Boussole bevat de leerstof over het taalgebruik en taalsysteem dat aan bod komt in de eerste en tweede graad. Het is dan ook een handig naslagwerk voor de leerlingen om de taalbeschouwelijke begrippen uit de modules nogmaals na te kijken.
Keywords: Boussole; Frans; Secundair onderwijs