Voelbaar beter : doorbreek negatieve patronen en de dagelijkse sleur met de kracht van je zintuigen - Farb, Norman, ....-; Segal, Zindel V., 1956-; Kummer, Tjitske, ....- (Amsterdam : Lev., 2024)
Doorbreek negatieve patronen, verlicht angst, ontwikkel nieuwe gewoontes en vind nieuwe motivatie. Of we nu worstelen met een probleem, een slechte gewoonte of het leven in het algemeen, we denken vaak dat we moeten volhouden of harder ons best moeten doen. Maar daardoor versterkt ons brein de denkpatronen die het probleem veroorzaken. Gelukkig biedt de wetenschap een oplossing. Aan de hand van eenvoudige oefeningen en praktische mentale technieken kun je leren hoe de kracht van zintuigelijke ervaringen inzet om je te bevrijden van stress en de dagelijkse sleur, en je te helpen alle uitdagingen van het leven met succes aan te gaan.
Better in Every Sense: How the New Science of Sensation Can Help You Reclaim Your Life
Keywords: Zelfhulptherapie