Do tell : stap voor stap richting een sterk duurzaamheidsverhaal : doe de D-spot test, praktische tools & frames, 99 inspirerende cases - Lombaerts, Bart, ....-; Maes, Ann, ....-; Picard, Frederik, ....-; Van Gils, Chris, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2023)
Hoe communiceer je over je inspanningen rond duurzaam ondernemen vandaag en morgen? Doe je dat luid, stil of helemaal niet? Is onder de radar blijven een slimme manier om kritische stemmen stil te houden? Of laat je met stilzwijgen een gouden kans liggen om je merkverhaal uit te dragen? Hoe de marketing en communicatie over duurzaamheid aan te pakken, is vaak nog een groot vraagteken bij professionals. In Do tell geven vier ervaren marketing- en communicatie-experts een antwoord op deze vragen. Met hun stappenplan helpen ze bedrijven en organisaties een authentiek, geloofwaardig en gedragen duurzaamheidsverhaal te creëren en succesvol over hun duurzaamheidsinspanningen te communiceren.
BAM Marketing Book of the Year 2023 - Winnaar PIM Marketingliteratuurprijs 2024
Keywords: Communicatiemanagement; Duurzame ontwikkeling; Ethisch ondernemen