Provotyping - Vandist, Stefaan, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2024)
Hoe creëer je een verbindend toekomstverhaal voor je organisatie? In een tijdperk van groeiend bewustzijn voor biodiversiteit, klimaat en nieuwe richtlijnen als ESG, transformeert duurzaamheid onze maatschappij. Stefaan Vandist haalt inspiratie uit baanbrekende voorbeelden op het snijvlak van wetenschap, technologie en creativiteit. Zijn missie? Organisaties aanzetten tot 'provotypen': met zachtheid toekomstbeelden construeren, zichtbaar en tastbaar maken om zo groot engagement uit te lokken. Ontdek hoe deze aanpak impactvolle innovatie stimuleert en maak van dit boek je gereedschapskist voor een duurzamere en verbonden toekomst.
Keywords: Duurzame ontwikkeling; Ethisch ondernemen