Sustainable storytelling : van zuivere intenties naar een geloofwaardig verhaal met impact - Kalloe, Talita, ....- (Tielt : Lanno Campus, 2024)
Na het lezen van Sustainable storytelling weet je niet alleen hoe je authentiek betekenis geeft met een missiegedreven verhaal. Je leert ook hoe zichtbare en onzichtbare systemen het zuiver zichtbaar maken van duurzame ambities kunnen beïnvloeden. En hoe je een belichaamd verhaal vertelt dat als een rimpeleffect daar landt waar het zijn plek weet. Niet alleen nu, maar ook voor toekomstige generaties.
Keywords: Duurzame ontwikkeling; Etisch ondernemen