De gruffalo - Donaldson, Julia, ....-; Scheffler, Axel, ....-; Niskos, L.M., ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2024)
Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen dat had Muis toch niet verwacht...
3-5
The Gruffalo
Keywords: Dieren; Slim zijn