Groeien als ondernemer : 36 inzichten voor blijvende impact - Dillen, Yannick, ....- (Tielt : LannooCampus, 2024)
Ondernemers staan voor vele uitdagingen. Het bedrijf laten groeien kan vaak enkel als de persoon achter de onderneming ook groeit. Met dit boek tracht Yannick Dillen, professor bij Vlerick Business School, om (toekomstige) bedrijfsleiders, bestuurders en managers een aantal cruciale inzichten te geven om van hen betere ondernemers te maken. Hierdoor zal ook hun bedrijf groter kunnen worden en meer impact creëren. In ’Groeien als ondernemer’ bundelt de auteur 36 laagdrempelige maar inspirerende take aways die hij de voorbije jaren neerschreef op basis van gesprekken met ondernemers in België en Nederland. Een praktische gids met gegarandeerde return on investment.
Keywords: Ondernemen