Nando 4 : wiskunde met pit: set modules (deel2) D-finaliteit 4 uur - Leerstof derde jaar. (Brugge : Die Keure, 2024)
Bevat: Vademecum 10. Tweedegraadsvergelijkingen en -ongelijkheden- 11. Driehoeksmeting in willekeurige driehoeken - 12. Functie met voorschrift f(x)=c/x - 13. Consolidatie - 14.Data en onzekerheid - 15. Ruimtemeetkunde - 16. Spreidingsdiagrammen - 17. Consolidatie
Nando is een motiverende en blended wiskundemethode met pit. Het lesmateriaal bestaat uit modules met een sterke focus op differentiatie. Beknopte, duidelijke theorie Focus op differentiatie Leerlinggestuurd onderwijs Aandacht voor computationeel denken Instructievideo’s
Keywords: Secundair onderwijs; Wiskunde