Een beer zonder verhaal - Merveille, Christian, ....-; Simon, Laurent, 1958- (Hasselt : Clavis, 2022)
Op een morgen denkt de beer bij zichzelf: iedereen maakt bizarre avonturen mee, maar in mijn leven gebeurt er nooit iets. Ik ben een beer zonder verhaal... Maar is dat wel zo? Een herkenbaar verhaal over een beer met een onopvallend berenleven, maar ook met het grootste hart van het bos en een heleboel vrienden.
3-5
Un ours sans histoire
Keywords: Vriendschap