Het grote boek van alle emoties - Gielis, Steven, ....-; Leuwers, Louise Marie, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
Als emoties het overnemen, schieten woorden soms tekort, zeker bij kinderen. Het grote boek van alle emoties laat je in het hoofd van je kind kijken, zelfs als woorden ontbreken. De grote, kleurrijke zoekplaten, waarin telkens een emotie centraal staat, geven je kind handvatten om duidelijk te maken waar het mee worstelt. Bijkomende tips en opdrachten zorgen ervoor dat je als ouder perfect weet hoe je met de emoties van je kind kunt omgaan en erop inspelen.
Keywords: Emotionele intelligentie; Kinderen en emoties