maXimaal Optellen tot 20 gezelschapsspel - maXimaal (Leuven : maXimaal BV, 2024)
Optellen tot 20 wordt kinderspel met maXimaal. Een gezelschapsspel, ontworpen door een kind voor kinderen!
Leeftijd: vanaf 5 jaar (ideaal voor groep 2 en 3 / 3e kleuterklas en 1e leerjaar!) . Aantal spelers: 2 tot 6 spelers . Duur: 5 - 15 minuten
Keywords: Didactisch materiaal; Rekenen ; Optellen