Tekkeltje Tralala - Stuyck, David, ....-; Van den Berghe, Seppe, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2024)
Een verwende teckel ontdekt na een nachtelijk avontuur zijn hondse kwaliteiten. Tekkeltje Tralala vindt het vreselijk bij mevrouw Pruimentaart. Sinds haar man er niet meer is, moet hij samen met haar aan tafel eten, wordt hij rondgereden in een kinderwagen en slaapt hij bij haar in bed. Stel je voor dat zijn buurhonden, Mick en Mitch, hem zouden zien! De twee labradors zouden hem vierkant uitlachen. Op een dag is Tekkeltje Tralala het beu. Hij glipt 's nachts weg. Mick en Mitch zijn net op rattenjacht, en kunnen dus wel wat hulp gebruiken. Maar zal die kleine hond een rat durven vangen?
6-8
Keywords: Dierenverhalen