Het is rood en rond... - Jutte, Jan, 1954- (Rotterdam : Lemniscaat, 2024)
Het is rood en rond... en het is de wereld! Een rode cirkel wordt een bal, een bol wol en een ballon. Maar ook een buik en een hoofd en een mond. En een ijsje, een bes en een trommel. En nog heel veel meer.
3-5
Keywords: Fantaseren; Prentenboek