Kind en adolescent praktijk : vakblad voor pedagogiek, psychiatrie en psychologie. (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2002)
Als lezer van Kind & Adolescent Praktijk weet je zeker dat je voorop loopt in jouw vakgebied. Zo lees je in ons blad over nieuwe behandelvormen en over de werkzaamheid ervan. Maar je vindt ook in elk nummer een interview met iemand die een opmerkelijke rol vervult binnen de jeugdhulp. Op onze website kun je alles geordend terugvinden per thema waarbij we de belangrijkste diagnoses voor je in kaart brengen. Daarnaast schrijven onze columnisten over wet- en regelgeving, over wetenschappelijk onderzoek en over psychologie in de literatuur. Bovendien houden onze redactieleden je op de hoogte van recent verschenen boeken.
Verschijnt driemaandelijks.
Keywords: Jeugdpsychologie; Jongeren; Kinderen; Onderwijs