Apache magazine : Inhoud heerst /. (Borgerhout : De Werktitel CV)
Apache brengt de beste onderzoeksjournalistiek. Je kan je verwachten aan uitgebreide onderzoeksartikels, exclusieve interviews en scherpzinnige essays. Er is ook plaats voor poëzie, graphic journalism en fotoreportages.
Diepgaand onderzoeksjournalistiek.
Verschijnt vier keer per jaar
Keywords: Journalistiek; Onderzoek