Viewz : visie en expertise in welzijn en zorg. - OCMW; VVOS (Brugge : Vanden Broele)
Het driemaandelijkse tijdschrift VIEWZ helpt u de vinger aan de pols te houden. De VIEWZ-experten bieden u een brede, heldere en frisse kijk op welzijn en zorg. Dankzij o.a. boeiende interviews, diepgravende artikels en spraakmakende opiniestukken houden ze u altijd op de hoogte van de meest relevante actualiteit en de belangrijke trends. VIEWZ is de informatie- en inspiratiebron bij uitstek voor iedereen die ijvert voor een voortdurende verbetering van de maatschappelijke dienstverlening.
Voortzetting van: OCMW visies [ISSN 0777-0251]
Keywords: Welzijn; Zorg