Antenne. (Sint-Lambrechts-Woluwe : Unie Vrijzinnige Verenigingen, 1983)
Antenne is een vakblad gericht naar de hulpverlenings-, de psycho-sociale en counseling sector dat vier maal per jaar verschijnt. Oorspronkelijk werd Antenne opgevat als tijdschrift van en voor moreel consulenten. Later evolueerde het naar een thematisch tijdschrift waarbij per nummer één onderwerp wordt behandeld vanuit verschillende invalshoeken.
Driemaandelijks.
Keywords: Morele begeleiding -- Tijdschriften; Morele consulenten; Niet-confessionele zedenleer; Vrijzinnige verenigingen -- Tijdschriften; Vrijzinnigheid