Adformatie : marketing. media. communicatie. creatie. /. (Alphen aan den Rijn : Samsom)
Het platform voor iedereen die bezig is met de vraag "hoe merken en organisaties zich gedragen".
Met bijlagen
Keywords: Marketing; Media