Vlaams tijdschrift voor sportbeheer. (Sint-Niklaas : Vlaams instituut voor sportbeheer en recreatiebeleid)
Het Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer (VTS) informeert schepenen van Sport, sportfunctionarissen, sportpromotoren, beheerders en directeurs van zwembaden en sport- en recreatiecentra ... over relevante thema's als sport - en recreatiebeleid, beheer en bouw van sportaccommodaties, wetgeving, veiligheid, sportonderzoek ... Naast een tweemaandelijks vaktijdschrift is het ook een ledenblad dat o.a. bericht over provinciale (sport)activiteiten, studie– en vormingsdagen, bijscholingen, studiereizen, congressen, beurzen, vacatures,…
Keywords: Sporttijdschriften