West-Vlaanderen werkt. - Provinciebestuur West-Vlaanderen (Brugge : Provinciebestuur West-Vlaanderen)
West-Vlaanderen Werkt is het kanaal van kwaliteitsjournalistiek over beleid, onderzoek en ontwikkelingen met invloed op ondernemen in West-Vlaanderen.
Verschijnt halfjaarlijks
Keywords: West-Vlaanderen -- Sociaaleconomische beschrijvingen