Bodytalk : gezondheid, psychologie, bewegen, eten. (Roeselare : Roularta)
Deze nieuwsbrief over sport, beweging en gezondheid wordt uitgegeven in samenwerking met de VUB. Bijna dagelijks publiceert de wetenschap nieuwe bevindingen over sportprestaties, fysieke conditie en gezondheid. Cruciale onderzoeksresultaten. BodyTalk brengt elke maand gerichte en bondige informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duursporten, fitness, sportgeneeskunde en voeding.
Supplement op: Knack [ISSN 0772-3210]
Supplement op: Le Vif l'Express [ISSN 0774-2711]
Samenvoeging van ... en: BodyTalk [ISSN 0777-5903]
Samenvoeging van ... en: De Eetbrief (Gent) [ISSN 1370-4737]
Samenvoeging van ... en: UZ Gezondheidsbrief [ISSN 0778-7243]
Keywords: Fitness; Gezondheidszorg -- Tijdschriften; Sport; Voeding en gezondheid