Car en bus magazine. - FBAA (Brussel : FBAA)
Het Car & bus magazine is het vakblad van de FBAA, Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en van reisorganisatoren. Het verschijnt zes maal per jaar en richt zich tot elkeen betrokken bij de sector van het gemeenschappelijk vervoer van personen over de weg: de wereld van de autobussen en touringcars en de wereld van het groepstoerisme. Het Car & bus magazine wil kort op de bal spelen en kiest zijn maandelijkse onder-werpen in functie van de actualiteit en van wat zijn doelgroep bindt en boeit.
Voortzetting van: Transport en toerisme
Keywords: Autocartoerisme; Toerisme