Fiscoloog : nieuwsbrief over fiscaliteit. (Roeselare : Roularta Media Group)
Wekelijks analyseert een team van belastingspecialisten alle fiscale actualiteit. Hun synthese leest u elke woensdag in de nieuwsbrief Fiscoloog. 16 pagina's fiscaal nieuws, onmiddellijk geïnterpreteerd in samenhang met de bestaande wetten, rechtspraak en rulings. Zo ontsnapt geen enkele fiscale maatregel aan uw aandacht. En betaalt u of uw cliënteel geen eurocent te veel.
Keywords: Fiscaliteit -- Tijdschriften; Fiscaliteit